Блог

Търсене
Търси в Блог Търси
Сортирай по: Подразбиране Заглавие Дата на публикуване

Защо да инсталирame видеонаблюдение в магазин?

Отговора на въпроса „Защо да инсталираме система за видеонаблюдение в магазин?“ е много прост и ясен, но за съжаление много от собствениците на хранителни магазини, както и нонстоп магазини все още не са напълно убедени в нуждата от видеонаблюдение.
Имате ли пълно доверие на персонала си?

Сигурни ли сте, че не ви изчезват пари от касата?

Спокойни ли сте за стоката си?

Убедени ли сте, че клиентите ви няма да се изкушат да пазаруват без да платят?

Ако на тези въпроси отговора е „ДА“, то можете да спрете да четете до тук, в противен случай тази статия е точно за хора като вас. Хора, които са вложили труд, усилие и средства в изграждането и развитието на своят бизнес. Хора, които са поверили парите си в ръцете на служители, които за съжаление не винаги са толкова честни и лоялни, колкото ни се иска. Със сигурност вие сте сред онези собственици на бизнес, които имат нужда от видеонаблюдение.

Не можем да ви дадем точна формула за това колко или какъв тип камери да монтирате в обекта си, защото всяка система за видеонаблюдение е индивидуална и зависи от специфичните изисквания и нужди на обекта, но можем да ви помогнем в избора.

Точно защото знаем, че човек не може да разбира от всичко, а и не е нужно, ние от МСИ България ООД сме разработили готови комплекти и системи за видеонаблюдение, които максимално да улеснят избора ви, както и да дадем възможност на клиентите ни да се справят и сами с монтажа.

Инсталирайки система за видеонаблюдение в магазина, заведението или салона си за красота вие получавате:

Възможност да сте информирани какво се случва в обекта, докато вие не сте там
Спокойствие, че стоката и парите ви са защитени
Камерите имат не само охранителна функция. Наличието на камери за видеонаблюдение има и силно психологически ефект – вашите служители ще се съобразяват с начина си на работа, а клиентите ви с държанието си. Камерите за видеонаблюдение не могат да спрат някой решил да ограби магазина ви, но наличието на видеонаблюдение със сигурност ще ги накара да премислят преди да направят каквото и да е.

В случай, че бихте искали да се възползвате от нашите готови предложения за система за видеонаблюдение, то можете да разгледате комплектите тук. Ако се нуждаете от допълнителна информация относно камери, двр рекордери или друго свързано с техниката за видеонаблюдение, то можете да изпратите вашето запитване чрез контактната форма, в коментарите по-долу или просто да се свържете с наш сътрудник в онлайн чата на магазина ни за видеонаблюдение. За нас ще е удоволствие да ви съдействаме.
Дата на публикуване - 2014-01-22

Системи за видеонаблюдение с IP камери от МСИ България

Фирмата е една от най-бързо развиващите се на пазара за техника за видеонаблюдение у нас. В отговор на променящите се технологии, както и нарастващото потребителско търсене МСИ България разширява и обогатява асортимента си от предлагани съвремени, качествени и с висока резолюция IP камери и ИП системи за видеонаблюдение.
Защо точно IP камери и ИП базирани системи за видеонаблюдение?
Както всеки технологичен бранш, така и сферата на видеонаблюдението е динамично развиваща се, с постояно нови и нови, все по-качествени, а в същото време и по-достъпни като цени продукти. Разбира се, изключение не правят и ИП продуктите за видеонаблюдение.
В тази среда все повече потребители избират и предпочитат да закупят и инсталират IP камери и IP система за видеонаблюдение. Причините са много – като започнем от факта, че резолюцията дори на най-ниският клас IP камери е 1-1,3 мегапиксела, а цените започващи от 150-180лв за брой, минем през свободата за настройка и управление на камерите благодарение на включеният в комплекта софтуер и стигнем до надежността и гъвкавостта на система за видеонаблюдение с ИП камери.
Знаете ли, че...??
... „Hikvision (Китай) е един от най-големите производители в областта на цифровото видеонаблюдение и запис в световен мащаб – Компанията има 30-годишен опит в проучването и разработването на технологии за цифров пренос и запис на видеосигнал като днес в нея работят 3000 служители, от които 1400 висококвалифицирани R&D инженери. Доказателство за постигнатите резултати е присъствието на Hikvision в класацията на Deloitte за Топ50 хай-тек фирми в Китай и в класацията на Forbes за най-влиятелни китайски компании, където компанията е под № 4 за 2008 г, 2010 г., №3 за 2012 г., 2013г.
...резолюцията на аналогова камера с 700ТВЛ е почти 5 пъти по-ниска от тази на камера с резолюция 1,3 мегапиксела...
...ИП камера може не само да бъде наблюдавана, но и настроивана и управлявана от разстояние не само от компютър, но и от мобилен телефон или таблет...
...система за видеонаблюдение с ИП камери може да бъде настроена да изпраща снимка на посочен от вас мейл адрес при засичане на движение...
Можете да бъдете консултирани в офиса на ,МСИ България, по имеил или online чата можете да бъдете консултиран на момента от сътрудник на фирмата по всички въпроси свързани с видеонаблюдението. Така лесно, бързо и удобно от МСИ България ще ви помогнат за правилният избор и подходящи ИП камери, също така, за вашата система за охрана и видеонаблюдение.
Дата на публикуване - 2014-02-04

Какво е HD-SDI ?HD-SDI - HD видеонаблюдение по коаксиален кабел

Това е основен интерфейс, които се използва за предаване на HD видео с резолюция HD 720p и 1080p, аудио и данни по коаксиален кабел.
HD-SDI (High Definition Serial Digital Interface) е интерфейсен стандарт за пренос на некомпресиран цифров видеосигнал с висока резолюция по коаксиален кабел, със скорост от 1.485 Gb/s.

HD-SDI (High Definition Serial Digital Interface) предлага изображение без компресия, с резолюция 720p или 1080p. Това е много по-голяма резолюция в сравнение с тази на обикновенните аналогови камери за аналогово видеонаблюдение. Изображението е без смущения и загуби, тъй като преносът на сигнал с висока резолюция се осъществява без компресиране. PTZ-контролът е бърз и ефективен, тъй-като липсва забавяне в предаването на цифровия сигнал. HD-SDI работи по коаксиален кабел (може да се използва вече изградена инсталация за аналогови камери). Няма нужда от допълнителна настройка на системата - няма ограничения в протокола за съвместимост, нито сложно конфигуриране, като при IP-системата. Работата не се влияе и не зависи от изградената интернет-мрежа. Възможно е и комбинирано видеонаблюдение с аналогови и HD-SDI камери, посредством хибриден HD-SDI цифров видеорекордер.

Най-важното за HD-SDI:
* Некомпресиран цифров сигнал
* Работа по коаксиален кабел (може да се използва вече изградена инсталация за аналогови камери)
* Позволява кабелни трасета до 100 м
* Без забавяне на изображението
* Най-доброто качество в сравнение с аналогови и IP-продукти
* Позволява по-ниски цени на оборудването - камери и рекордери, сравнено със същия клас IP камери за видеонаблюдение и NVR рекордери
Дата на публикуване - 2014-11-24